Over ons

Bijna vijftig jaar expertise in stalautomatisering

Droeshaut, opgericht in 1969, specialiseert zich al vanaf de eerste dag in de elektrotechnische inrichting van en stalautomatisering voor pluimveehouderijen, varkensbedrijven en rundveebedrijven. De afgelopen decennia volgden wij de technische en wettelijke evoluties in de sector op de voet. Onze grote kracht schuilt in onze technische expertise voor totaalprojecten en de sterk uitgebouwde 24/24 naservice. Wij realiseren projecten over het hele land en in het zuiden van Nederland.

 

Wanneer u als landbouwbedrijf voor een belangrijke uitbreiding, nieuwbouw of stalvernieuwing staat, hebt u nood aan een betrouwbare partner. Droeshaut integreert de allerlaatste technologische mogelijkheden in een technisch totaalconcept waarmee u aan de opgelegde milieu- en emissienormen voldoet én kosten reduceert. Dankzij ons bespaart u energie, voederkosten en arbeidsuren. Voor elk project krijgt u de garantie dat uw nieuwe systemen voldoen aan alle normen die het Vlaams Landbouw- en Investeringsfonds oplegt.

 

Elk project is maatwerk

Elke automatisering en elektrotechnische inrichting van een stal is maatwerk. Tal van factoren spelen een belangrijk rol bij het uitwerken van uw voedersystemen, klimatisatie, luchtnabehandeling,… U kiest dan ook best voor een partner met jarenlange ervaring en verschillende voorbeeldprojecten.

Onze elektrotechnici en montagespecialisten gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Ook onze sturingskasten zijn volledig op maat gemaakt.

Als familiebedrijf waar stichter Daniël Droeshaut en zoon Bart aan de leiding staan, staan wij garant voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak

 

 

Eén aanspreekpunt voor een totaalservice

U vindt in Droeshaut één aanspreekpunt voor uw volledige stalautomatisering:

  1. Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek en een gedetailleerde bespreking van uw project.
  1. U mag rekenen op een technisch totaalconcept met een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.
  1. Onze elektrotechnici en montagespecialisten installeren en programmeren alles gebruiksklaar. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met uw bouwaannemer. 
  2. U kunt bij ons terecht voor vragen en bij technische problemen 

 

 

Strenge selectie van kwaliteitsleveranciers

Wij werken voor onze systemen samen met gespecialiseerde kwaliteitsleveranciers en onderhouden met hen een hechte relatie. Net zoals wij over de generaties heen voor onze trouwe klanten al verschillende automatiseringsprojecten realiseerden, werken we sinds onze begindagen samen met dezelfde streng geselecteerde leveranciers. Voor verschillende internationale leveranciers zijn wij in België de exclusieve installateur. Enkele partners waarmee we nauw samenwerken:

  • Jansen Poultry Equipment (JPE) voor de pluimveesector
  • Aza voor voedertransport voor varkens- en pluimveehouderijen
  • Stienen voor automatisering, klimaatsturingen en klimaattechnieken
  • Impex drinksystemen

En andere (Inno,  CT,…)

 

 

Een stalautomatiseringsproject in het vooruitzicht? Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek.