Stalautomatisering pluimveebedrijven

Een volledige automatisering van uw pluimveehouderij

Pluimveehouders kunnen vertrouwen op onze totaalservice voor stalautomatisering en de elektrotechnische inrichting. Wij staan zowel in voor het technisch ontwerp, een gebruiksklare montage als een degelijke naservice.

Hebt u een uitbreiding van uw pluimveehouderij in het vooruitzicht? Staat u voor een vernieuwing van uw bestaande stallen? Schakel ons in voor de volledige stalautomatisering van uw pluimveehouderij, inclusief luchtnabehandeling tegen ammoniak en stof- en geurhinder.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf aan de strengste emissie- en geurnormen voldoet én dat u via warmterecuperatie bespaart op uw energiefactuur. Dankzij onze diepgaande kennis van de pluimveesector voorzien wij u van het juiste voederverdeelsysteem. Afhankelijk van het soort pluimveehouderij en uw specifieke situatie werken wij op maat een oplossing uit.

Wij beschikken over ruime ervaring in systemen voor vleeskippen, kuikens, legkippen en vermeerderingsbedrijven. Wij zijn voor België de exclusieve installateur van de systemen van JPE (Janssen Poultry Equipment). 

 

Wat kunnen wij voor uw pluimveehouderij betekenen?

-> Voedersilo’s en andere voederopslagsystemen

-> Geautomatiseerde voedertoevoer en voederkeukens

-> Voederverdeelsystemen: gedoseerd of gerantsoeneerd. Zowel panvoeren als lineair voederen is mogelijk.  

-> Drinkwatersystemen

-> Mestdroogsystemen

-> Klimatisatiesystemen (ventilatie en verwarming), mogelijk met warmterecuperatie

-> Elektriciteit en verlichting

-> Luchtnabehandeling om aan de strengste emissie- en geurnormen te voldoen

 

 

Onze aanpak voor een totaalservice

  1. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bespreking van uw automatiseringsproject.
  1. Wij komen langs voor een plaatsbezoek en een bespreking van uw uitbreidings-, nieuwbouw- of vernieuwingsplannen.
  1. U mag rekenen op een volledig uitgewerkt technisch voorstel met een bijhorende prijsofferte. Voor elk project streven wij naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.   
  1. Wij installeren de volledige stalautomatisering, inclusief alle nodige elektrotechnieken. Voor een feilloze coördinatie en een vlotte voortgang werken wij nauw samen met uw algemene bouwaannemer.
  1. Wij leveren het automatiseringsproject gebruiksklaar op. Volledig op maat zorgen we voor de initiële afstelling van de elektrotechnische aansturingsystemen en de softwareprogrammering. Na een opleiding kunt u zelf aan de slag.  
  1. Wij zijn 24/24 uur bereikbaar bij problemen of vragen. Onze telefonische helpdesk lost de meeste problemen meteen op.

 

Ontdek onze mogelijkheden via enkele referentieprojecten voor pluimveehouderijen

 

Als pluimveehouderij een stalautomatiseringsproject in het vooruitzicht? Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek